fourhundredC

att blogga kan kännas lite fånigt ibland.
när jag får tillbaka intresset bloggar jag igen, det är ju så det funkar!
ha det bästa sötnosar

haircolor

Hej! Har haft supermycket att göra att jag inte hunnit blogga, hur mår ni? Just nu sitter jag med med röd hårfärg i håret, hoppas det blir bra! 
Tidigare åkte jag till Stockholm. Jag hittade inte riktigt det jag ville ha, men jag är ändå nöjd! Kanske lägger ut en bild på det senare, hihi! Ska på 2/3 shoppingresor igen snart, så jag kanske hittar det då! Åh, jag menade verkligen inte att skryta, ville bara att ni skulle få veta! :)
Ha en fortsatt bra dag sötnosar, puss!
 

soon to be mine

Åh, visst är de fina?
Nästa gång jag åker till Norrköping måste jag köpa dessa! 
 

framgång är hur högt du studsar när du nått botten

Idag vaknade jag och såg solen skina starkt, mycket fint! Jag åt frukost och sedan tillbringades förmiddagen med Siri. Vi åt glass och gick runt på stan, trevligt! Nu så sitter jag och kollar runt på olika bloggar, jättekul att läsa om andra! Vet ni någon superbra blogg? :) Snart kommer min kusin hit och fikar och så, sedan blir det en fin promenad med moder. Ha en superfin eftermiddag, finisar!
Puss & kram
 

tacksamhet är hjärtats minne

Goodmorning, hade en fin kväll igår! Jag blev nämlingen överraskad med tårta och en fiin present (hihi) som förskottspresent av min farbror, hans fru och mina kusiner. Åh, så glad jag blev! Ni kanske känner er lite förvirrade just nu, men jag fyller faktiskt år om fem ynka dagar! :)
Gud vad dålig jag har blivit på att blogga, jag lovar att jag ska försöka blogga mycket mer!
Hoppas ni hade en lika fin kväll som mig, och jag hoppas ni får en lika fin dag också, finisar!
Puss & kram 
 
     min outfit förrigår
                      

RSS 2.0