mot stjärnorna genom svårigheter

Godmorgon finisar! Ursäkta för att jag inte uppdaterade igår, men jag mådde inte på topp och så hade vi gäster.
Idag ska jag (och min familj, hihi) hälsa på våra kusiner som bor ganska så nära oss, det är någonting vi brukar göra varje lördag!
Ha en superfin lördag! ♥
 
          

livet är kort, men stort

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en finfin dag! Tog en promenad med syster och mor, passade då på att köpa tom & jerry kex. Åh, vilka gamla och fina minnen dom ger! Sedan bakade jag Brownies med min syster, eller ja, hon gjorde nog det mesta.. hihi! :) 
Här kommer bilder! 


Hoppas ni hade en lika fin dag som mig, finisar!
Puss & kram!

det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar

Gomorgon! Hur mår alla idag? Tänkte bara göra ett kort inlägg, hihi! 
Behöver en liten resa till Monki snart, Monki har nog världens gulligaste kläder någonsin. Det måste vara min favoritaffär! Vilken är eran favoritaffär? :)
Nu har jag lite bråttom, så jag måste avsluta inlägget här, men jag bloggar senare finisar, förhoppningsvis! :)
Puss & kram!  ♥
 
 

även i lexikon kommer arbete före succé

Solen skiner starkt idag, det var ett tag sedan! Idag har jag planerat en dag med min syster, vi ska baka och så! Vad ska ni göra? Skulle vara så fint att läsa! 
Super kul att folk har börjat följa min blogg och kommenterar också! Åh, man blir ju så glad, det är alltid kul att veta att det man skriver är lite smått intressant! :)
Ha en superfin dag, finisar! 
 
arkivbild, hihi!

den ena dagen är den andres lärare

Godkväll, idag har varit en bra dag! Även fast det är grått där ute känns det skönt att inte alltid behöva umgås med folk, ibland kan det vara riktigt skönt att vara själv eller bara umgås med sina närmaste! Eller vad tycker ni? Nu ska jag mysa med en kopp te och kolla på filmen Dangerous Minds. Åh, te och film måste nog vara den bästa kombinationen någonsin! 
 
Ha en superbra kväll gullisar!

fantasi är viktigare än kunskap

Hallå, hur mår ni? Idag mår jag betydligt bättre än igår vilket är väldigt bra. Har suttit och gjort några fina mallar till bloggen, en blommig och en klassisk, väldigt kul! 
Igår köpte jag en prickig kjol från Lindex, urgullig! Den kommer nog att matchas med en vit stickad tröja som är instoppad framifrån, åh det är så fint! Kjolar och klänningar måste nog vara mina favorit plagg, vilket plagg är eran favorit? Skulle vara trevligt att läsa det! :)
Ha en superfin fin dag!
Puss & kram!
 
tack för alla fina kommentarer sistonde, gör mig alldeles varm inombords!

Hallonbåtar

Idag har det varit en mindre bra dag, men det måste man ha ibland.
Vanligtvis brukar jag tycka att det inte är så jätte farligt med regn, men åh, man vill ju ändå ha sommar! Vill ha på mig fina klänningar och kjolar i fina blommiga mönster, det är så fint med blommigt! Jag är lite trött och så, så det får nog vara dagens blogginlägg, hoppas ni har haft en lite bättre dag än mig!
Puss & kram! 
 
pic: avslutningsdagen

Blommigt

 
Idag körde jag med en blommig klänning och en vit, slapp kofta! xx
   
 
  
 
 
 

Det mesta regnar bort

Godmorgon! Har en känsla av att detta kommer bli en bra dag med finfint väder, förhoppningsvis! Jag menar, igår var ju inte världens bästa dag precis.. 
Är jag den enda som fortfarande inte har fått ''sommarlovs känslan''? Den kanske borde komma snart, annars blir jag lite orolig.. 
Nu ska jag gå och se om jag kan få till några snygga outfits till sommar, för att jag vet att den kommer att komma! ...Har jag blivit en optimist? :o
 
Puss & kram! :)
 
[Nu är jag helt klar med min bloggdesign! Hoppas ni tycker om den mer än den förra (även fast den var lite sommrigare) :)]
 
När jag och några andra var hos Siri och badade i hennes pool, vart försvann detta väder?
 

Collars

Goddag, hur mår alla? Har suttit och kollat efter kragar från olika hemsidor, men såklart finns det knappast några i Sverige :/ Dock har jag en krage hemma som sitter fast på en jättegullig klänning, så det skulle kunna funka! Är hur trött som helst, har ju världens största sömnproblem! Kanske dags för sömntabletter? Haha, nejdå.. Bloggar senare, förhoppningsvis! Puss & Kram!
 Dålig bild på klänningen med kragen! x
          
 
 

Welterusten

Haft en finfin dag, ska förhoppningsvis spendera imorgon (eller idag eftersom klockan är 01.09..) med några vänner som jag inte hunnit smsa ( ni vet vem ni är) aja;
Godnatt peops ~
 

Assasins Creed

Svårt, men kul!

Mine

 
I want I want I want.
Men Conversen är inte nödvändiga.
 

WonderfulW

Hej där, köp blåbär!.. oh god.
Känner mig allmänt glad över det fina vädret, även fast jag föredrar vinter över sommar'n, det kanske ni inte visste! ;)
Ha en bra dag allihoppa! xx

Unicorn

Halloj!
Igår firade jag och några andra Majas födelsedag i efterskott, superkul! Sen sov Camilla hemma hos mig. Just nu sitter jag och redigerar bilder, ska snart kolla på TVD med syter yster ( jaa TVD, inte TV) annars har jag inte gjort något annat kul! :) Ser att vädret har blivit liite bättre, tack gode gud! Men nu kommer antagligen alla gå ut i shorts och linne som om det är 942304923042 grader ute.. haha
Puss & kram!

Summer Pics

 
Dessa bilder uppdaterar världen om vad som har hänt i mitt liv den senasste tiden. Jag håller fortfarande på att redigera ett par, så det kommer fler! xx
 

Daaammmnnn

Nya blogg.se är ju hur komplicerad som helst!! Ska undersöka lite nu! Puss! :)

yo

ursäkta min bajs uppdatering, men min blogg är så ful att jag inte pallar med den
ska fixa den nu eller om 123923423923 år! :D
puss och hej korvar.

RSS 2.0